en-US     de-DE     sr-Latn-CS
20. jun 2024

Home

vaveiServer
       vaveiZero
       vaveiHome
       vaveiProfessional

vaveClient
       Touch Panels
       Modules
       Gallery

vaveiDesigner
       Komponente
       Video
       Gallery

Podrška
       Forum
       Pitanja i odgovori
       Dokumentacija

O nama
       Kompanija
       Isprava o žigu
       Opšti uslovi poslovanja
       Karijera/Zaposlenje
       Mapa
       Kontakt

Registracija

vavei d.o.o.

Kompanija vavei d.o.o. je osnovana 2009, a nastala je spajanjem strateških partnera koji poseduju dugogodišnje iskustvo iz oblasti automatike i razvoja softvera.
Kompanija nudi gotova softverska rešenja i podršku projektima iz oblasti KNX automatizacije i vizuelizacije.
Specijalizovano znanje iz oblasti menadžmenta, internacionalnog KNX standarda, konstantno obrazovanje visoko stručnih kadrova, praćenje svetskog tržišta novih tehnologija i nihova upotreba, nam daje mogućnost da podržimo naše partnere u realizaciji njihovih  projekata i ciljeva.
Tehnološka prednost, inovacije, pouzdanost i moderan dizajn vavei sistema koriste partneri širom sveta.
Kao internacionalna kompanija, nudimo pouzdan proizvod uz najbolju podršku. Vrhunski opremljen razvojni centar, motivisan tim u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama za razvoj i mnogo inovacija, garantuje našim kupcima nove spektakularne proizvode iz oblasti automatizacije i vizuelizacije.

Vizija

"Vizionari menjaju svet, a mi smo jedni od njih!".
U današnje vreme rastućih cena energenata, i nedostatka prirodnih resursa, svima je jasno da su promene neophodne! U tom smislu "Energetska efikasnost" nije moguća bez automatizacije. To je oblast, za koju smatramo da imamo najviše iskustva, znanja i tehničke mogućnosti, da unesemo promene i damo svoj doprinos. U objektima koji su dovoljno inteligentni da se sami brinu o sebi, vlasnici mogu da uživaju u novom komforu, gde imaju mogućnost jednostavnog nadzora i upravljanja svim sistemima i resursima. Tako osim uštede mogu da doprinesu očuvanju životne sredine i prirode za buduće generacije.

U središtu: Globalna korist za kupce

Verujemo u vavei proizvode koji našim kupcima olakšavaju život. Pre nego što razvijemo proizvod, razmatramo njihove želje i potrebe. Svako ko dođe u kontakt sa našim proizvodima, treba da profitira od njegovih prednosti. Za to se zalaže naša filozofija globalne koristi za kupce. Zbog toga smo u stalnom kontaktu sa kupcima širom sveta, prihvatamo njihove sugestije i razvijamo iz toga ideje za nove proizvode.

Proizvodi

U odnosu na konkurenciju nudimo inovativne proizvode i razvoj jedinstvenih svojstava proizvoda „unique selling propositions“. Isto važi za naše usluge. Nudimo kompleksna rešenja vizuelizacije i razlikujemo se po kvalitetu i inovacijama od naše konkurencije. Dodatnim proizvodima, modulima i uslugama jačamo naš lanac vrednosti i nudimo našim kupcima i partnerima uvek više.

Vrednosti/Orijentacija

Želimo da, kako zaposleni vavei kompanije, tako i kupci i partneri, u istom prepoznaju svog pouzdanog i partnera vrednog poverenja. Brzina u odlučivanju i kompetencija, koje su sastavni delovi standarda „time to market“, upotpunjuju naš nastup prema kupcima, saradnicima i strateškim partnerima.

Etika

Naš odnos prema saradnicima, partnerima i konkurenciji mora biti korektan. Svesni smo odgovornosti prema partnerima koji su angažovani na različitim projektima te poslujemo u skladu s važećim pravnim normama.
Neutralni smo prema svim političkim pravcima i odbijamo svaku vrstu radikalnog grupisanja. Unutar naše firme nastojimo negovati ekološku svest i izbegavati nepotrebna zagađenja čovekove okoline.

Rukovodstvo

U skladu sa našim vrednostima, rukovođenje našom firmom je obeleženo partnerskom saradnjom, međusobnim poštovanjem, poslovnošću i željom za postizanjem rezultata.
Obaveza rukovodstva je da informiše zaposlene, a dužnost zaposlenog je da po potrebi zatraži informacije od rukovodstva. Informisanje je dvosmeran proces. Dogovaranjem ciljeva poslovanja usklađuju se interesi preduzeća i zaposlenih.

Struktura kompanije

Struktura naše kompanije se temelji na poslovnim područjima, čiji se procesi orijentišu prema potrebama tržišta i klijenata i prilagođavaju željenim promenama. Zahvaljujući ovakvoj strukturi kompanije, a koja je prilagođena tržištu i kupcima, kao i vodoravnoj hijerarhiji, postiže se fleksibilnost i brzina.

Rezultati kao podsticaj

Delujemo samo na onim poljima, u kojima je moguće ostvariti obostrani prihod, koji odgovara kvantitativnim ciljevima preduzeća. Dobit i rizik stoje u međusobnoj zavisnosti, iz tog razloga poslujemo samo sa onim partnerima, gde prema našim procenama postoje veliki izgledi za ostvarivanje dobre poslovne saradnje i obostrane finansijske dobiti.